Privacyverklaring

Ik neem de privacy van persoonsgegevens heel serieus en ik ga zorgvuldig om met jouw persoonlijke gegevens.

Door gebruik te maken van deze website, ga je akkoord met het privacy- en cookiebeleid van yourHAPPYyou.

Je gegevens zullen nooit aan derden worden verkocht en/of verstrekt.

Renate Jalving – www.yourhappyyou.nl
Februari 2018

 

Bescherming persoonsgegevens

Ik neem de privacy van persoonsgegevens heel serieus.
yourHAPPYyou zal jouw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en/of verstrekken.

Ik verwerk persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet.

Over yourHAPPYyou

yourHAPPYyou wordt beheerd door Renate Jalving-Langhout.

Mijn gegevens zijn:
yourhappyyou.nl
Muijhof 66
2651 NH Berkel en Rodenrijs
KvK: 69603812

Welke gegevens verzamel ik

Wanneer je bent ingeschreven om e-mails te ontvangen, een download hebt aangevraagd, je hebt aangemeld voor een gratis (online) workshop en/of training, een contactformulier hebt ingevuld, een aankoop hebt verricht of andere aanvragen doet voor één van mijn producten en/of diensten, zal aan jou gevraagd worden je gegevens in te vullen. Ik verwerk alleen de gegevens die je zelf verstrekt.
Dit kunnen de volgende gegevens zijn:

  • Voor- en achternaam
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer
  • Website
  • Bedrijfsnaam
  • Straat en huisnummer
  • Postcode en woonplaats
  • KvK nummer
  • IP-adres
  • Btw nummer

Met welk doel gebruik ik de persoonsgegevens

De gegevens worden verzameld en opgeslagen voor de volgende mogelijke doeleinden:

  • Je voornnaam en e-mailadres gebruik ik voor het verzenden van commerciële nieuwsbrieven en retargeting voor Facebook advertenties. Ik doe dit alleen met de gegevens die ik verkregen heb via het downloaden van gratis documenten en het aanvragen van gratis workshops/trainingen, niet met gegevens die via de contactformulieren binnengekomen zijn.
  • Je voornaam, e-mailadres en telefoonnummer die je invult bij een contactformulier, worden gebruikt om te kunnen antwoorden op de contactaanvraag. Ik sla deze gegevens niet op in Mailchimp.
  • Wanneer je een reactie achterlaat op een blogbericht, wordt jouw naam bij jouw reactie getoond. Je e-mailadres is niet zichtbaar. Deze gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt. Het is niet mogelijk een reactie te plaatsen zonder persoonsgegevens achter te laten.
  • Door onszelf gemaakte foto’s (bijvoorbeeld bij een workshop) kunnen worden verwerkt op deze website of in advertenties, uiteraard met jouw toestemming.

Jouw gegevens op yourhappyyou.nl

Wanneer je bent ingeschreven voor e-mails, een download hebt aangevraagd, je hebt aangemeld voor een (gratis) online workshop en/of training, een contactformulier hebt ingevuld of een aankoop hebt verricht en in de toekomst geen e-mail van yourHAPPYyou wilt ontvangen, kun je je altijd weer uitschrijven door middel van de link onderaan de e-mail of door contact met mij op te nemen. 

Je e-mailadres wordt op dat moment meteen uit ons bestand verwijderd en zal niet worden bewaard. 

Je persoonsgegevens worden opgeslagen in ons e-mailsysteem en dit gaat via de servers van Mailchimp. De privacyverklaring van Mailchimp vind je hier.

Daarnaast delen wij gegevens, die we verkregen hebben via het aanvragen van een gratis workshop/training, met Facebook om zo advertentiedoelgroepen te maken. 

    Beveiliging persoonsgegevens 

    Ik heb passende technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen, waaronder versleuteling middels een SSL-certificaat en two factor authentication, zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die ik verwerk. 

      Cookies 

      Een cookie is een klein bestandje dat door mijne website wordt meegestuurd en door jouw browser op het apparaat waar je mijn website mee bezoekt wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar mijn website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt. Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van ConsuWijzer

      Voor een zo goed mogelijke werking van deze website en om de inhoud van advertenties af te stemmen op jouw voorkeuren worden cookies gebruikt. 

      Facebook advertentiecookies

      Met jouw toestemming gebruiken wij, om advertenties beschikbaar te stellen cookies van Facebook (Facebook Custom Audience, Facebook Impressions, Facebook Connect en Facebook Pixel). Deze cookies zorgen ervoor dat voor jou relevante advertenties worden weergegeven. 

      Meer informatie over de cookies van Facebook vind je hier

      Tracking cookies

      Ik gebruik, met jouw toestemming, sitetracking van Mailchimp. Sitetracking plaatst een cookie die bijhoudt welke pagina’s jij op mijn website bekijkt. Hierdoor kan ik mijn marketing, diensten en advertenties beter aanpassen aan jouw interesses.

        Google analytics

        Ook door het statistiekenpakket, Google Analytics, worden cookies geplaatst. Ik wil graag weten hoe bezoekers de website gebruiken en hoeveel mensen maandelijks mijn website bezoeken, zodat ik het gebruik van de website kan optimaliseren. Ik wil natuurlijk niet dat je ongewenst gevolgd wordt, echter wil ik jou zo goed mogelijk van dienst zijn en daarvoor heb ik goede statistieken nodig. Bij Google Analytics wordt de informatie zo goed mogelijk geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet gebruikt. Ik kan je daarom niet persoonlijk herleiden. Meer informatie over het beleid van Google Analytics vind je hier.

         

        Uitschakelen en verwijderen

        Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen. 

        Dingen die je altijd kunt doen:

        • Schakel ‘cookies van derden’ automatisch uit in je browser.  De moderne browsers (Chrome en Firefox) bieden hiervoor veel opties.

        • Geef in je browserinstellingen aan dat je niet ‘getrackt’ wilt worden

        • Je kunt de geplaatste cookies altijd weer verwijderen uit je browser en eventueel kun je ze ook blokkeren per domein.

        Via de website Your Online Choices kun je meer uitleg vinden hoe je cookies kunt uitschakelen. 

          Social Media

          Ik wil het voor jou graag zo makkelijk mogelijk maken om de content van mijn website te delen via Social Media. Dit kan onder andere door middel van Social Media (share) buttons.

          Van de volgende Social Media Platforms heb ik de buttons geplaatst. Lees de privacyverklaringen van de respectievelijke Social Media platforms om te weten hoe zij omgaan met privacy. Hieronder vind je de verschillende privacyverklaringen:

          Links

          Op mijn website zul je links naar externe websites aantreffen. Door op een link te klikken ga je naar een website buiten yourhappyyou.nl om. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijs ik hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.

          Bewaartermijn

          Ik bewaar je gegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen. Wanneer jij je uitschrijft voor mijn e-mails, zullen je persoonsgegevens uiterlijk aan het eind van de desbetreffende maand uit het systeem worden verwijderd.

          De gegevens in mijn boekhoud- en CRMsysteem bewaar ik tenminste 7 jaar, onder andere om aan al mijn wettelijke verplichtingen te voldoen. Deze gegevens worden binnen 1 jaar na het verlopen van deze verplichting door mij verwijderd.

          De bovenstaande termijn geldt, mits er voor mij verdere wettelijke verplichtingen bestaan de gegevens langer te bewaren en/of beschikbaar te houden.

          Rechten

          Je hebt altijd het recht jouw toestemming voor het verwerken van je gegevens in te trekken, waarna ik jouw gegevens niet meer zal verwerken. Het intrekken van deze toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van mijn gegevensverklaring op basis van jouw toestemming, die plaatsvond vóór deze intrekking.

          Je hebt ook recht op inzage in jouw persoonsgegevens en het recht om jouw persoonsgegevens te rectificeren. Als je wilt weten welke persoonsgegevens ik van jou verwerk, dan kun je een schriftelijk inzageverzoek indienen.

          Mochten jouw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, dan kun je mij schriftelijk verzoeken om jouw gegevens te wijzigen of aan te vullen. Daarnaast heb je een recht op het wissen van jouw persoonsgegevens, een recht op het beperken van de verwerking en een recht om tegen de verwerking bezwaar te maken. Bovendien heb je recht op het overdragen van, of het overdraagbaar maken van jouw gegevens. Ook hiervoor kun je een schriftelijk verzoek doen.

          Ik zal je verzoek binnen 4 weken in behandeling nemen. Onder schriftelijk wordt ook verstaan per e-mail. Je kunt je verzoek aan mij e-mailen via info@yourhappyyou.nl

          Wijzigingen

          Ik behoud te allen tijde het recht mijn privacybeleid te wijzigen.

          De wijzigingen treden in werking op het aangekondigde tijdstip van inwerkingtreding.

          ×

          WELKOM!

          Heb je vragen? Laat even weten waar ik je mee kan helpen.

          × WhatsApp