Klaar
met alle onvrede, 

frustraties en onzekerheden

=

op naar een yourHAPPYyou

 

Je voelt je wanhopig, niets gaat vanzelf, je doet wat je kunt maar het is nóóit genoeg…

Boem! Daar lig je dan… Van die roze wolk afgedonderd! Misschien nog maar net, misschien al een hele tijd. Moeder zijn bleek toch niet zo geweldig als je van tevoren had bedacht. Al die blije Facebook berichten, foto’s op Instagram, het moederschap gaat anderen zo makkelijk af. Denk je…  Daar zit je dan, met al je frustraties, boosheid, verdriet. Terwijl je zielsveel van je kind(eren) houdt. Waarom luisteren ze dan niet, waarom heb je het gevoel dat je constant tegen de stroom in zwemt, waarom kost het jou zoooooveel energie? Waarom ben je zo moe? Zie je het af en toe niet meer zitten? Waarom zie je als een berg op tegen alle fases die nog gaan komen en hoe jij dat allemaal gaat regelen?

Dit is zo herkenbaar! Er zullen vast moeders zijn die fluitend hun kind(eren) opvoeden, maar over het algemeen kost het moederschap heel veel van jezelf. Wanneer je dan ook best onzeker bent (of wordt van al die goedbedoelde adviezen die bij jouw kind of in jouw situatie helemaal niet werken), gefrustreerd raakt, boos op jezelf, last krijgt van schaamte, verdriet ervaart en niet meer weet hoe nu verder; dan is het tijd voor actie!

 

Wat jij wilt is een MMOM* zijn! 
*Meer Moeiteloos Onafhankelijke Mama

♥ rust

♥ een vertrouwensband met je kind

♥ gezelligheid

♥ je sterk voelen

♥ vertrouwen op jezelf

♥ meer kunnen genieten

♥ weer blij zijn met jezelf

♥ én je wilt het leuk hebben met je gezin!


Vraag nu hieronder mijn 3 gratis tips aan om
rect van frustratie naar rust en vertrouwen te gaan

 

Klik hier

Herken je dit?

  • Wat je ook zegt, je kind luistert toch niet
  • Je voelt je moedeloos, de wanhoop nabij als het gaat over jouw kind
  • Irritatie voert de boventoon, bij het minste of geringste voel je frustratie opkomen want je bedoelt het toch goed, doet er alles voor en iedere keer neem je je voor dat het nu anders wordt en ja hoor, daar ga je weer…
  • Je voelt je onzeker, wat is nu goed qua aanpak en wat niet? Moet ik nu loslaten, moet ik nu straffen, moet ik positief zijn?
  • Je bent bang voor de toekomst. Voor die van je kind, maar ook die van jezelf. Wat doet dit met je relatie, met je omgeving, raak je mensen kwijt?
  • Je schaamt je voor je eigen kind en bent bang voor de mening van anderen en daar schaam je je eigenlijk ook voor
  • Je bent boos, waarom overkomt mij dit? Het lijkt wel of iedereen een happy family heeft, een geweldig leven. En hoe je het ook uit alle macht probeert je krijgt het niet voor elkaar, jou lukt het niet om dit ook te hebben

Wanneer er NU niet iets veranderd dan sta je niet meer voor jezelf in. Dan komt er een moment dat je letterlijk en figuurlijk in elkaar klapt, omvalt en niet meer op wilt staan.

Zeker wanneer jouw kind een krachtig uitdagend kind is. Een kind dat een sterke eigen wil heeft, zich afzondert, moeite heeft met sociale contacten, zijn/haar eigen gang gaat, tegenovergesteld aan wat jij of anderen verwachten en het daarmee zichzelf enorm lastig maakt en een uitdaging is voor anderen. Een kind dat niet lijkt te passen tussen de rest. Wanneer je ’s nachts wakker ligt, steeds meer aan jezelf gaat twijfelen en je steeds moedelozer wordt, dan is het NU JOUW TIJD!

Ben jij er klaar mee? Wil jij op naar een yourHAPPYyou? Een Meer Moeiteloos Onafhankelijke Mama zijn? Waardoor:

💖 je blij bent met wie JIJ bent

💖 je ontspannen kunt opvoeden

💖 frustratie en wanhoop verleden tijd zijn

💖 je niet meer afhankelijk voelt van (de mening) van anderen

💖 je geen schuldgevoel meer ervaart

💖 je meer een vertrouwensband voelt met je kind(eren)

💖 je positieve energie hebt

💖 piekeren een vreemd woord voor je wordt

💖 jouw focus ligt op wat écht belangrijk is

If you are still looking for that one person who can change your life, take a look in the mirror…..Change yourself and you will change your family

Het is nu jouw tijd

Kies voor één van de mogelijkheden die ik je bied om te ontspannen of zelfs jezelf helemaal terug te vinden. Je vindt alle mogelijkheden in het menu onder
Hoe kan ik je helpen of neem contact op via de contactpagina.

Laatste berichten

Je vindt hier de laatste berichten.
×

WELKOM!

Heb je vragen? Laat even weten waar ik je mee kan helpen.

× WhatsApp